MediaWatch

Altinget udvider paletten i Sverige

Altinget åbner sin fjerde netavis Sverige, som retter sig til den svenske sundhedssektor.

Altingets svenske søsterselskab Altinget.se føjer endnu en netavis til sine udgivelser, skriver Altinget.

'Altinget: vård och hälsa' er navnet på den nye netavis, som retter sig til professionelle i den svenske sundhedssektor og er en pendant til 'Altinget: sundhed i Danmark'.

Redaktør for 'Altinget: vård och hälsa' bliver Johanna Alskog, der gennem flere år har arbejdet som journalist i riksdagen i Stockholm.

Med 'Altinget: vård och hälsa' kommer Altinget op på i alt fire netaviser i Sverige. De øvrige tre udgivelser er netaviser om almen svensk politik, uddannelsespolitik og miljø- og energipolitik.

Skal nå breakeven i år

Det digitale nichemedie søsatte sin svenske satsning i slutningen af august sidste år.

Udvidelsen til broderlandet var en millionsatsning, fortalte Altingets ejer og grundlægger, Rasmus Nielsen, og kom efter, at selskabet mente at have spottet et hul i markedet. Målet er at nå breakeven i år, har Rasmus Nielsen tidligere sagt til MediaWatch.

Altingets svenske søsterselskab er som i Danmark baseret på abonnementsalg og etableres i selskabet AB Altinget.se som søsterselskab til danske Altinget. Mens redaktionen har base i Stockholm bliver Altinget.se kommercielt og teknisk drevet fra Altinget i Danmark.

Mere fra MediaWatch

Egmont: Medieaftalen fastholder uens medievilkår

Den nye medieaftale har en række gode elementer bl.a. med regulering af techgiganter. Men det er ærgerligt, at medieforliget ikke indeholder ligestilling af digitale medier, lyder det fra Nordisk Film.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs