MediaWatch

Altinget udvider paletten i Sverige

Altinget åbner sin fjerde netavis Sverige, som retter sig til den svenske sundhedssektor.

Altingets svenske søsterselskab Altinget.se føjer endnu en netavis til sine udgivelser, skriver Altinget.

'Altinget: vård och hälsa' er navnet på den nye netavis, som retter sig til professionelle i den svenske sundhedssektor og er en pendant til 'Altinget: sundhed i Danmark'.

Redaktør for 'Altinget: vård och hälsa' bliver Johanna Alskog, der gennem flere år har arbejdet som journalist i riksdagen i Stockholm.

Med 'Altinget: vård och hälsa' kommer Altinget op på i alt fire netaviser i Sverige. De øvrige tre udgivelser er netaviser om almen svensk politik, uddannelsespolitik og miljø- og energipolitik.

Skal nå breakeven i år

Det digitale nichemedie søsatte sin svenske satsning i slutningen af august sidste år.

Udvidelsen til broderlandet var en millionsatsning, fortalte Altingets ejer og grundlægger, Rasmus Nielsen, og kom efter, at selskabet mente at have spottet et hul i markedet. Målet er at nå breakeven i år, har Rasmus Nielsen tidligere sagt til MediaWatch.

Altingets svenske søsterselskab er som i Danmark baseret på abonnementsalg og etableres i selskabet AB Altinget.se som søsterselskab til danske Altinget. Mens redaktionen har base i Stockholm bliver Altinget.se kommercielt og teknisk drevet fra Altinget i Danmark.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs