MediaWatch

Netavisen Pio skifter chefredaktør

Grundlægger af centrum-venstre tænketanken Cevea bliver ny chefredaktør for netavisen Pio.

For tredje gang siden netavisen Pio, der bl.a. blev stiftet af socialdemokraternes daværende gruppeformand Henrik Sass Larsen, gik i luften, skifter mediet chefredaktør, skriver Piopio.dk.

Det er grundlægger og tidligere analysechef i tænketanken Cevea, Jens Jonatan Steen, der har taget over efter Kathrine Alexandrowiz, der er skiftet til et job som kampagnekonsulent i LO. Den nye chefredaktør er uddannet cand.scient. adm. fra Roskilde Universitet og har ud over Cevea bl.a. været pressemedarbejder hos Mellemfolkeligt Samvirke, freelancer for Økonomisk Ugebrev og fuldmægtig i Kulturministeriet.

Lægger op til relancering

”Det bliver enormt spændende at kaste sig ind i kampen om ideerne hos Pio. Jeg har brugt det sidste årti på at diskutere fornyelse af både socialdemokrati og venstrefløj, hvorfor jeg ser frem til de nye udfordringer med at styrke en politisk netavis. Krigen er grundlæggende den samme, men slaget kommer for mig til at stå nogle nye steder,” siger han til piopio.dk.

Ud over at overtage roret efter Alexandrowiz lægger Jens Jonatan Steen op til en relancering af Piopio.dk samt et nyt hold af klummeskribenter.

Pio modtog sidste år 74.700 kroner i udviklingsstøtte fra mediestøttens innovationspulje.

Ny "rød" netavis: De gode historier skal drive PioPio

Hvem er de nye mediestøtte-ansøgere? 

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs