MediaWatch

MTG afviser salg af russisk tv-selskab

Ifølge førende russisk erhvervsmedie har MTG sat schweizisk storbank til at sælge koncernens aktiepost i russisk tv-selskab. Det afviser MTG dog og siger, at selskabet arbejder på flere mulige scenarier.

Foto: Misha Japaridze/AP/Polfoto/Arkiv

Den skandinaviske tv-koncern Modern Times Group (MTG) afviser forlydender i russisk presse om, at de er på jagt efter en køber til deres russiske tv-selskab CTC Media som en konsekvens af den nye russiske medielov, der sænker loftet for udenlandsk ejerskab af russiske medievirksomheder.

To kilder tæt på MTG og CTC Media fortæller ellers til ruslands førende erhervsmedie Vedomosti, at MTG har sat den schweiziske investeringsbank UBS til at finde en køber til hele MTG's ejerandel af CTC Media på 39 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs