MediaWatch

Telegraph-kommentator siger op i protest mod HSBC-dækning

The Daily Telegraph har bevidst undladt at dække storbanks skattesag af frygt for at miste bankens annoncekroner, lyder anklagen fra avisens politiske kommentator.

Foto: Remy de la Mauviniere/AP/Ritzau

The Daily Telegraphs politiske kommentator, Peter Osborne, har sagt op i protest mod avisens dækning af storbanken HSBC's skattesag, skriver The Guardian.

Ifølge Peter Osborne har The Daily Telegraph bevidst "undertrykt" historier om, hvordan HSBC's schweiziske afdeling blandt andet har hjulpet kunder til at skjule penge for skattemyndighederne og ydet services til kriminelle og korrupte kunder for ikke at miste bankens annoncekroner. Han kalder den manglende dækning for et "bedrageri mod læserne".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs