MediaWatch

Egmont-pressekontakt skifter til bureau

Irene Brandt fra Egmonts presseafdeling skifter magasinverdenen ud med kommunikationsbureau for intern kommunikation.

Kommunikationskonsulent og pressekontakt hos Egmont, Irene Brandt, forlader magasinudgiveren 1. marts. Der starter hun som chefkonsulent i bureauet Coreworkers. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Coreworkers har specialiseret sig i at være kommunikationsbureau med fokus på intern kommunikation. Irene Brandt skal i sin nye stilling blandt andet arbejde med employer branding for bureauets kunder.

"Irene bliver en fantastisk styrkelse af Coreworkers. Efterspørgslen efter vores rådgivning om forandrings- og ledelseskommunikation vokser. Så Irenes solide erfaring med at få strategier og forandringer til at leve i organisationen, ved bl.a. at styrke ledelseskommunikation med rådgivning og træning på alle niveauer, kommer mægtig belejligt for mange af vores kunder", siger Gitte Rosholm, direktør og partner i Coreworkers, i pressemeddelelsen.

Irene Brandt har de seneste år blandt andet arbejdet med medietræning af medarbejdere hos Egmont og var tidligere kommunikationscef for Nordisk Film.

Før nytår stoppede Mikkel Løndahl også som pressechef hos Egmont, og 1. marts overtager Berlingske kultur-souschef Jesper Eising hans stol.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs