MediaWatch

Dating.dk laver egen webtv-kanal

Med en række forskellige faste indslag går selv ind dating-portalen ind på markedet for webtv. Tidligere samarbejde med Ekstrabladet.dk er slut.

Det næste våben til at ramme brugerne er webtv. Det tror Dating.dk, der er ejet af Freeway, på og lancerer derfor nu egen webtv-kanal. Det skriver Dating.dk i en pressemeddelelse.

Dating.dk har tidligere haft et samarbejde med Ekstrabladet.dk om webtv-konceptet 'Bilnd date', men det er nu slut til fordel for sitets eget webtv-kanal, der går i luften i starten af februar.

”Tiden er løbet fra den traditionelle form for netdating, hvor alt er bygget op om tekst og billeder. Med Dating.dk TV bringer vi netdating op på et mere levende og nutidigt niveau. Her vil vi med videoindslag vise, fortælle og rådgive danske singler om det at date på nettet,” siger Thomas Røhr Kristiansen, marketingsansvarlig hos Dating.dk, i meddelelsen.

Indholdet på webtv-kanalen bliver en blanding af råd til brugerne og portrætter og reportager fra singlernes søgen efter kærligheden. Programmerne produceres af selskabet Svada Film.

Ekstra Bladet og Dating.dk laver nyt datingshow

Dating-konge giver opsang til medier

Freeway overvejede opkøb af Berlingske-avis

Freeways dating-site må droppe slogan

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs