Alt for Damerne knopskyder med bryllups-magasin

Redaktionen bag Egmonts kvindemagasin står for indholdet i ’Alt om dit bryllup, der udkommer med Alt for Damerne og efterfølgende skal i løssalg.
Foto: Egmont
Foto: Egmont

Alt for Damerne får i den her uge følgeskab af magasinet ”Alt om dit Bryllup”. Det skriver Egmont i en pressemeddelelse.

Indholdet vil være lavet af Alt for Damernes redaktion. Det udkommer i 150 sider om alt fra borddækning til kjoler. Desuden vil magasinet efterfølgende blive solgt i en løssalgs-oplag på 12.000 landet over.

“Der er i høj grad brug for et dansk bryllupsmagasin med redaktionelt indhold. Vi har drysset ALT for damernes gode dna ud over siderne. Det er et magasin, som er svært at komme uden om, hvis du skal giftes i 2015,” siger ALT for damernes chefredaktør Tina Nikolaisen, i pressemeddelelsen.

Ifølge Egmont er det planen, at bladet skal udkomme igen, men frekvensen er ikke nærmere fastsat. På samme måde er det heller ikke klarlagt, hvorvidt bladet igen skal udgives med Alt for Damerne, eller om bladet på det tidspunkt skal direkte i løssalg. Løssalgsprisen på magasinet ligger på 89,95 kr. for det første nummer.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter