MediaWatch

Egmont køber sig ind i læringsapp

Egmonts forlag Alinea har købt sig ind i læringsappen Writereader. Det sikrer økonomisk ro og mulighed for at udbrede appen til udlandet, siger idemand.

Egmonts undervisningsforlag Alinea har købt en mindre andel af læringsappen Writereader, som er navnet på appen og firmaet bag, skriver Børsen.

Med opkøbet overtager Alinea salget af appen til skolerne og sikrer samtidig økonomisk ro omkring virksomheden i de næste tre år.

"Tidligere har vi kun haft finansiering på plads til at vedligeholde den eksisterende app. Nu får vi også muskler til at udvikle nye produkter," siger Janus Madsen, idémand og hovedejer bag Writereader, til Børsen.

 

Janus Madsen har en baggrund som skolelærer og succesfuld lærebogsforfatter og i 2012 udviklede han Writereader-appen, der lader børn i grundskolen skrive simple bøger med deres eget skriftsprog.

Med Alinea ombord vil Writereader udvikle nye applikationer, f.eks. inden for matematik, og få skolerne til at betale en årlig licens for at benytte appen. Målet er at slå igennem på først det svenske og norske marked og senere hen i USA.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs