MediaWatch

Teleselskab smelter fjernsynet og internettet sammen i USA

Fra i dag smelter fjernsynet og internettet for alvor sammen, når et af USA's største teleselskaber, Dish Networks, tænder for Sling TV på tværs af staterne.

Bruce Crummy/AP/Polfoto/Arkiv
Foto: Bruce Crummy/AP/Polfoto/Arkiv

Millioner af amerikanere får adgang til en direkte tv-pakke via internettet, når teleselskabet Dish Networks i morgen tænder for Sling TV, skriver Finans.

Sling TV koster 20 dollars om måneden og henvender sig især til unge amerikanere. Med Sling TV får de en app, hvor de kan vælge mellem en stribe tv-kanaler og se dem direkte samt adgang til film, serier og andre tilbud i stil med Netflix og HBO.

Foreløbig er sportskanalen ESPN dog det store nummer hos Sling TV. Som udgangspunkt er ESPN nemlig brugernes hovedkanal, når de klikker sig ind første gang. Det skyldes isår, at ESPN's udvalg af sport rammer falder i målgruppens smag samtidig med, at Sling TV udgør den billigste adgang til ESPN ud af samtlige tv-pakker og internetservices.´

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere