MediaWatch

Teleselskab smelter fjernsynet og internettet sammen i USA

Fra i dag smelter fjernsynet og internettet for alvor sammen, når et af USA's største teleselskaber, Dish Networks, tænder for Sling TV på tværs af staterne.

Foto: Bruce Crummy/AP/Polfoto/Arkiv

Millioner af amerikanere får adgang til en direkte tv-pakke via internettet, når teleselskabet Dish Networks i morgen tænder for Sling TV, skriver Finans.

Sling TV koster 20 dollars om måneden og henvender sig især til unge amerikanere. Med Sling TV får de en app, hvor de kan vælge mellem en stribe tv-kanaler og se dem direkte samt adgang til film, serier og andre tilbud i stil med Netflix og HBO.

Foreløbig er sportskanalen ESPN dog det store nummer hos Sling TV. Som udgangspunkt er ESPN nemlig brugernes hovedkanal, når de klikker sig ind første gang. Det skyldes isår, at ESPN's udvalg af sport rammer falder i målgruppens smag samtidig med, at Sling TV udgør den billigste adgang til ESPN ud af samtlige tv-pakker og internetservices.´

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs