MediaWatch

JP/Pol-ledelse fandt læk via medarbejder-mails

Ledelsen i JP/Politikens Hus fik IT-afdelingen til at lave liste over medarbejderes mail for at afsløre læk af intern mail til Berlingske.

Da ledelsen i JP/Politikens Hus orienterede medarbejdernes om sikkerhedssituationen blev den interne mail sendt videre til Berlingske. Ledelsen har siden fået IT-afdelingen til lave en liste over medarbejdernes mails, og den pågældende har fået en reprimande, skriver Journalisten.dk.

Ifølge tillidsmand på Jyllands-Posten, Maria Dalhoff, bliver det mødt med både bekymring for kildebeskyttelse, men møder også forståelse blandt andre af medarbejderne.

I en mail til Journalisten.dk skriver adm. direktør Stig Ørskov, at det efter hans viden ikke er sket før, og at han ikke håber, det sker igen.

”Men i vores særlige situation giver det sig selv, at videresendelse af interne orienteringer kompromitterer vore medarbejderes sikkerhed. Da jeg kunne konstatere, at der var sket en brist, fik jeg trukket en liste over, hvem der havde videresendt orienteringsmailen,” skriver han til Journalisten.dk.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs