MediaWatch

Caroline Fleming bliver tv-stjerne i USA

Tv-vært Caroline Fleming har sagt ja til at medvirke i den amerikansk realityserie 'Ladies of London' om celebre kvinder i London.

Caroline Fleming (i.m.) har sammen med Jacqueline Friis-Mikkelsen og Oliver Bjerrehuss været dommere på 'Danmarks næste topmodel' på Kanal 4. | Foto: LINDA JOHANSEN/POLFOTO

Vi kender hende nok bedst som kritisk dommer og vært for tv-programmet "Danmarks næste topmodel".

Men hvor Caroline Fleming tidligere har været vant til at indtage værtsrollen på tv, skal den danske eks-baronesse nu selv være deltager i en realityserie.

Det sker, når anden sæson af den amerikanske realityserie "Ladies of London" får premiere i USA senere på året.

I serien, som følger en række celebre kvinder i Londons jetset-miljø, får de amerikanske seere således mulighed for at følge op- og nedture i den blonde danskers hverdag blandt Londons elite.

Det afslører Caroline Fleming selv på det sociale medie Instagram. Her har den 39-årige tv-vært postet et billede af sig selv med teksten:

- Arbejde, arbejde, arbejde, efterfulgt af hashtags, der giver et hint om, at der er tale om arbejdet på et show i USA, hvor seerne kommer helt tæt på den private Caroline Fleming.

At der netop er tale om programmet "Ladies of London" afsløres af en kommentar fra tv-showets officielle Instagram-profil, der skriver:

- Jahh! Det bliver helt fantastisk. Vi vidste, du ville slutte dig til os.

Den danske model Oliver Bjerrehus, som selv har medvirket i et lignende program på Kanal 4 "Olivers Kamp", ønsker også sin blonde kollega tillykke med jobbet.

- Du så sej skattepige, kram herfra, skriver han som kommentar til eks-baronessens billede.

Newspaq/RITZAU

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs