MediaWatch

Wonderful Copenhagen-direktør trækker sig efter Eurovision-skandale

Eurovision-skandalen får direktøren i Wonderful Copenhagen til at trække sig. Også bestyrelsen skal skiftes ud.

Foto: Helle Arensbak/Polfoto

Direktøren i Wonderful Copenhagen gennem over 20 år, Lars Bernhard Jørgensen, trækker sig fra sin stilling som følge af Eurovision-skandalen.

Det oplyser bestyrelsesformand for turismefonden Peter Højland.

Samtidig stiller ni ud af 10 bestyrelsesmedlemmer deres mandat i bestyrelsen til rådighed. Dermed håber ledelsen i Wonderful Copenhagen at "genskabe fokus på turismearbejdet", står der i en pressemeddelelse fra fonden.

"Vi mener, at det er hensigtsmæssigt for at reetablere omdømmet for Wonderful Copenhagen og genskabe legitimiteten og tilliden til organisationen, at vi fornyer organisationen," siger Peter Højland til Ritzau.

Bestyrelsesformanden lægger ikke skjul på, hvem der har forfattet planen om udskiftning i den øverste ledelse af fonden.

"Det har jeg selvfølgelig. Jeg er kommet ind udefra og har kigget på organisationen. Den her plan, der er lagt, er en plan, jeg har udarbejdet," siger han.

Beslutningen om at også skifte ud i bestyrelsen er ikke en erkendelse af, at bestyrelsen ligeledes har begået fejl, mener Peter Højland.

"Nej, det er en kollektiv beslutning, der skal sikre, at vi får vores gode omdømme tilbage," siger han.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs