MediaWatch

Wonderful Copenhagen-direktør trækker sig efter Eurovision-skandale

Eurovision-skandalen får direktøren i Wonderful Copenhagen til at trække sig. Også bestyrelsen skal skiftes ud.

Foto: Helle Arensbak/Polfoto

Direktøren i Wonderful Copenhagen gennem over 20 år, Lars Bernhard Jørgensen, trækker sig fra sin stilling som følge af Eurovision-skandalen.

Det oplyser bestyrelsesformand for turismefonden Peter Højland.

Samtidig stiller ni ud af 10 bestyrelsesmedlemmer deres mandat i bestyrelsen til rådighed. Dermed håber ledelsen i Wonderful Copenhagen at "genskabe fokus på turismearbejdet", står der i en pressemeddelelse fra fonden.

"Vi mener, at det er hensigtsmæssigt for at reetablere omdømmet for Wonderful Copenhagen og genskabe legitimiteten og tilliden til organisationen, at vi fornyer organisationen," siger Peter Højland til Ritzau.

Bestyrelsesformanden lægger ikke skjul på, hvem der har forfattet planen om udskiftning i den øverste ledelse af fonden.

"Det har jeg selvfølgelig. Jeg er kommet ind udefra og har kigget på organisationen. Den her plan, der er lagt, er en plan, jeg har udarbejdet," siger han.

Beslutningen om at også skifte ud i bestyrelsen er ikke en erkendelse af, at bestyrelsen ligeledes har begået fejl, mener Peter Højland.

"Nej, det er en kollektiv beslutning, der skal sikre, at vi får vores gode omdømme tilbage," siger han.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs