MediaWatch

Medstifter af Boozt.com skal sparke Berlingskes e-handel videre

Berlingske har - igen - været på fisketur hos det digitale bureau In2media og denne gang hentet ny direktør for mediehusets e-commerce aktiviteter.

Foto: PR

Berlingske Media har ansat Carsten Blom-Hanssen som ny direktør for området 'consumer sales', skriver huset i en meddelelse.

Carsten Blom-Hanssen, 43, kommer fra den digitale konsulentvirksomhed In2media, hvor han de sidste to år har været direktør for området for digitalt salg og e-handel. Før da har han bl.a. arbejdet med e-commerce og digital forretningsudvikling som medstifter af webshoppen Boozt.com og som direktør for designfirmaet Julie Sandlau.

Infomedia henter ny direktør hos digitalt bureau

Han har hos In2media rådgivet virksomheder som Coop, DT Group, Falck, Pandora og Danske spil om digital forretningsudvikling, skriver Berlignske.

På Berlingske Media skal han stå for udviklingen af Berlingskes online salgsaktiviterer. Her er det især tilbudskonceptet Sweetdeal, der fylder i omsætningen. Området tæller desuden webshoppen Lidtmere.dk og de enkelte shops, som Berlingske Medier driver i tilknytning til koncernens nationale og lokale medier.

Det er anden gang inden for kort tid, at Berlingske henter nye ledelseskræfter fra In2Media. I begyndelsen af december hyrede Berlingske sammen med JP/Politikens Hus partner og direktør for bureauet Thomas Vejlemand som ny direktør for de to huses fælles medieovervågning, Infomedia.

Berlingske Medias e-commerce aktiviteter blev, efter at have været delt i en national afdeling i København og en for lokale aktiviteter i Midtjyske Medier, lagt sammen i november 2014. Samtidig blev det overordnede ansvar for området lagt hos Gorm Wesing Flyvholm, der er medlem af Berlingskes koncernledelsen.

Carsten Blom-Hanssen tiltræder stillingen 1. februar.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs