MediaWatch

Jobzonen knopskyder med vikar-portal

Med siden Vihoo.dk vil jobportalen fremover samle alle vikarjobs på ét sted.

Den stigende brug af vikarer i erhvervslivet skaber grobund for et selvstændigt site, skriver Jobzonen i en pressemeddelelse.

Hidtil har potentielle aftagere af vikarjobs skullet gå på jagt efter den slags job flere steder på nettet, men det vil adm. direktør for Jobzonen Henriette Rhod Lassen nu at lave om på med ved at samle dem på sitet Vihoo.dk.

”Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vikarmarkedet til tider har et lidt blakket image. I vores udvælgelse af partnere har vi derfor lagt stor vægt på, at de respektive bureauer er organiseret enten via Vikarbureauernes brancheforening i Dansk Erhverv eller via Vikarbranchen i DanskIndustri, og at de er nogle af dem, der går forrest, når det gælder etik og moral i markedet,” siger hun i pressmeddelelsen.

Jobzonen har siden 2013 været ejet af JP/Politikens Hus og giver adgang til eksponering i koncernens medier. I dag er vikarjobbene spredt ud over en række sites, der typisk repræsenterer hver deres branche.

”Samtlige af de vikarbureauer, som vi har budt op til dans, har valgt at indgå et samarbejde, så de også i fremtiden bliver synlige i mediebilledet, når det gælder vikarjob. Vi har i dag den allerstørste medieplatform i Danmark, og den vil de respektive vikarbureauer i fremtiden få adgang til,” siger Henriette Rhod Lassen i meddelelsen.

Siden vil være online fra den 7. januar.

JP/Pol vil vende millionminus på job til plus

Ørskov: Digital udvikling har kostet en kvart mia.

Metroxpress i job-alliance med JP/Pol

Sådan blev Berlingske Media solgt - bid for bid 

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt. Tillidsrepræsentant kalder det en god nyhed, at der er sket færre reelle afskedigelser blandt journalisterne, end der var lagt op til.

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs