MediaWatch

DR klar med second screen til X Factor

Seerne får mulighed for at blive den fjerde dommer i ottende sæson af 'X Factor' gennem ny app fra DR, der skal fungere som en såkaldt second screen.

Foto: Anthon Unger/Polfoto/Arkiv

Når ottende sæson af DR's talentprogram X Factor løber over skærmen på DR1 2. januar, er det med en ny app, en såkaldt second screen, som giver seerne muligheden for at blive den fjerde dommer i showet, skriver DR.

Med app'en, som kan downloades gratis til Iphone, Ipad, Android-mobil og -tablet, kan seerne selv bedømme deltagerne, ligesom de tre dommere Lina Rafn, Remee og Thomas Blachman gør det.

"Med den nye app kan man selv blive den fjerde dommer i X Factor. Mens tv-showet kører, kan man på sin second screen vurdere sangene, sige om deltagerne mener, de fortjener at gå videre, prøve at forudsige at hvad der sker og svare på quizspørgsmål. Alt sammen har vi skabt for, at det skal være ekstra sjovt og engagerende at se X Factor," siger underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme, til DR's egen hjemmeside.

Foruden second screen-spillet ’4. dommer’ får seerne seneste nyt om X Factor i tekst, billeder og video på app'en. Desuden kan seerne gense alle optrædenerne fra showet, lige efter de har været vist i tv.

DR udsender en ny app, når X Factors liveshows begynder. Her kan seerne følge finalisterne, se alle deres optrædener og gratis stemme på dem.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs