MediaWatch

DR-medarbejdere har valgt bestyrelsesmedlem

Hanne Ried Larsen, journalist, er blevet valgt som medarbejderrepræsentant til DR's bestyrelse og tv-tekniker Stig Paulsen er blevet genvalgt. Det fuldender DR's bestyrelse for de næste fire år.

Journalist Hanne Ried Larsen fra DR Midt & Vest er blevet valgt som medarbejderrepræsentant til DR's bestyrelse, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Hanne Ried Larsen, der bla. er kendt for sin dokumentarserie 'Kæft, trit og flere knus', blev valgt med 422 stemmer og erstatter Mogens Rubinstein i DRs bestyrelse. Rubinstein stillede ikke op til genvalg.

Hanne Ried Larsens ambition er bla. at bringe virkeligheden ind i DR's bestyrelsesarbejde.

"Med min viden om hverdagen fra husets mange afdelinger, kan jeg være med til at bringe virkeligheden ind bestyrelsesarbejdet. Den er det vigtigt at have et grundigt kendskab til, når bestyrelsen arbejder med rammerne for vores hverdag," sagde hun ifølge Tvnyt til DR's interne kommunikation i valgkampen om DR-medarbejdernes to pladser i bestyrelsen.

 

Tv-tekniker Stig Paulsen blev samtidig genvalgt med 355 stemmer.

DR's bestyrelse for de næste fire år kommer derfor til at se sådan ud:

 • Michael Christiansen (formand)
 • Nanna Kalinka Bjerke
 • Dan Boyter
 • Trine Gregorius (udpeget af S, næstformand)
 • Lars L. Nielsen (udpeget af RV)
 • Line Barfod (udpeget af EL)
 • Torben Dalby Larsen (udpeget af V)
 • Ole Hyltoft (udpeget af DF)
 • Dennis Nørmark (udpeget af LA)
 • Hanne Ried Larsen (medarbejderrepræsentant)
 • Stig Paulsen (medarbejderrepræsentant)

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs