MediaWatch

TV-selskaber dropper sexanklagede Bill Cosby

Som det seneste tv-selskab i rækken har NBC valgt at droppe planerne om en ny serie med komikeren Bill Cosby efter beskyldninger om grove seksuelle overgreb på flere kvinder

Foto: Evan Vucci/AP/Polfoto/Arkiv

Flere tv-selskab dropper den 77-årige amerikanske komiker Bill Cosby, efter en række kvinder er stået frem med beskyldninger om seksuelle overgreb.

NBC bekræfter over for Huffington Post, at de dropper planerne om en ny serie med Bill Cosby. I onsdags meddelte streaming-tjenesten Netflix, at de udskyder lanceringen af komikerens nye standup-show, 'Bill Cosby 77', mens TV Land, det amerikanske kabel- og satellit-netværk, har taget alle genudsendelser af 'The Cosby Show' af skærmen.

På mindre end en måned har fem forskellige kvinder anklaget Bill Cosby for voldtægt begået i 60'erne, 70'erne og 80'erne. Kvinderne, heriblandt den tidligere supermodel Janice Dickinson, påstår, at Bill Cosby først bedøvede dem og siden voldtog dem.

Bill Cosby har været tavs omkring beskydningerne. I et interview med nyhedsbureauet AP 6. november kommenterede han dog anklagerne, men bad efterfølgende AP om ikke at vise klippet. Nyhedsbureauet har valgt at vise klippet alligevel.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs