MediaWatch

TV-selskaber dropper sexanklagede Bill Cosby

Som det seneste tv-selskab i rækken har NBC valgt at droppe planerne om en ny serie med komikeren Bill Cosby efter beskyldninger om grove seksuelle overgreb på flere kvinder

Foto: Evan Vucci/AP/Polfoto/Arkiv

Flere tv-selskab dropper den 77-årige amerikanske komiker Bill Cosby, efter en række kvinder er stået frem med beskyldninger om seksuelle overgreb.

NBC bekræfter over for Huffington Post, at de dropper planerne om en ny serie med Bill Cosby. I onsdags meddelte streaming-tjenesten Netflix, at de udskyder lanceringen af komikerens nye standup-show, 'Bill Cosby 77', mens TV Land, det amerikanske kabel- og satellit-netværk, har taget alle genudsendelser af 'The Cosby Show' af skærmen.

På mindre end en måned har fem forskellige kvinder anklaget Bill Cosby for voldtægt begået i 60'erne, 70'erne og 80'erne. Kvinderne, heriblandt den tidligere supermodel Janice Dickinson, påstår, at Bill Cosby først bedøvede dem og siden voldtog dem.

Bill Cosby har været tavs omkring beskydningerne. I et interview med nyhedsbureauet AP 6. november kommenterede han dog anklagerne, men bad efterfølgende AP om ikke at vise klippet. Nyhedsbureauet har valgt at vise klippet alligevel.

Mere fra MediaWatch

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs