MediaWatch

LA: Ingen grund til at bore i '1864'-drøftelser

Dansk Folkepartis ønske om at få det politiske beslutningsgrundlag for '1864' frem i lyset, bakkes ikke op af Liberal Alliance. Armslængdeprincippiet skal overholdes, siger LA's medieordfører.

Liberal Alliance ser ingen grund til at få de politiske drøftelser om DR's dramaserie '1864' frem i lyset, sådan som Dansk Folkeparti ønsker.

"Jeg mener ikke, at vi politikere skal ind og blande os i forløbet. Der skal være armslængde. Jeg tror desværre, at Peter Skaarup mener, at historie er objektiv. Men den her serie er fiktion og kunst, og derfor må der være et frirum til at tolke historien," siger Liberal Alliances medieordfører, Mette Bock.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs