MediaWatch

LA: Ingen grund til at bore i '1864'-drøftelser

Dansk Folkepartis ønske om at få det politiske beslutningsgrundlag for '1864' frem i lyset, bakkes ikke op af Liberal Alliance. Armslængdeprincippiet skal overholdes, siger LA's medieordfører.

Liberal Alliance ser ingen grund til at få de politiske drøftelser om DR's dramaserie '1864' frem i lyset, sådan som Dansk Folkeparti ønsker.

"Jeg mener ikke, at vi politikere skal ind og blande os i forløbet. Der skal være armslængde. Jeg tror desværre, at Peter Skaarup mener, at historie er objektiv. Men den her serie er fiktion og kunst, og derfor må der være et frirum til at tolke historien," siger Liberal Alliances medieordfører, Mette Bock.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs