MediaWatch

Egmont henter digital ekspertise ind i bestyrelse

Tidligere chef for den tyske online-markedsplads Scout24 og vicedirektør i Deutsche Telekom, Martin Enderle, træder ind i bestyrelsen hos Egmont.

Martin Enderle | Foto: Egmont

Tyske Martin Enderle har blandt andet Deutsche Telekom, den tyske online-markedsplads Scout24 og McKinsey på CV’et. Nu træder han ind i bestyrelsen hos Egmont International Holding og Egmont Fonden, skriver udgiveren i en pressemeddelelse.

Senest har han som adm. direktør i Scout24 blandt andet været med til at skabe store online-platforme for ejendoms- og autosalg, ImmobilienScout24 og AutoScout24. Ifølge bestyrelsesformand i Egmont Fonden, Steen Riisgaard, får Martin Enderle en vigtig rolle i forbindelse med Egmonts bestræbelser på at øge den digitale forretning.

”Jeg er meget tilfreds med, at Martin Enderle har sagt ja til at blive medlem af Egmonts bestyrelse. Han vil tilføre bestyrelsen betydelig erfaring inden for digitale medier og kombineret med hans solide forretningsforståelse og internationale erfaring, vil det bidrage til Egmonts omstilling til den digitale fremtid,” siger han i pressemeddelelsen.

Martin Enderle er ph.d. i matematik og startede sin erhvervskarriere i McKinsey. Senere blev han i 2001 head of international business hos T-Online. Det var i det regi, at han senere kom til at stå i spidsen for Scout24, hvor han samtidig havde titel af vicedirektør for digitale tjenester hos Deutsche Telekom.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs