MediaWatch

Egmont henter digital ekspertise ind i bestyrelse

Tidligere chef for den tyske online-markedsplads Scout24 og vicedirektør i Deutsche Telekom, Martin Enderle, træder ind i bestyrelsen hos Egmont.

Martin Enderle | Foto: Egmont

Tyske Martin Enderle har blandt andet Deutsche Telekom, den tyske online-markedsplads Scout24 og McKinsey på CV’et. Nu træder han ind i bestyrelsen hos Egmont International Holding og Egmont Fonden, skriver udgiveren i en pressemeddelelse.

Senest har han som adm. direktør i Scout24 blandt andet været med til at skabe store online-platforme for ejendoms- og autosalg, ImmobilienScout24 og AutoScout24. Ifølge bestyrelsesformand i Egmont Fonden, Steen Riisgaard, får Martin Enderle en vigtig rolle i forbindelse med Egmonts bestræbelser på at øge den digitale forretning.

”Jeg er meget tilfreds med, at Martin Enderle har sagt ja til at blive medlem af Egmonts bestyrelse. Han vil tilføre bestyrelsen betydelig erfaring inden for digitale medier og kombineret med hans solide forretningsforståelse og internationale erfaring, vil det bidrage til Egmonts omstilling til den digitale fremtid,” siger han i pressemeddelelsen.

Martin Enderle er ph.d. i matematik og startede sin erhvervskarriere i McKinsey. Senere blev han i 2001 head of international business hos T-Online. Det var i det regi, at han senere kom til at stå i spidsen for Scout24, hvor han samtidig havde titel af vicedirektør for digitale tjenester hos Deutsche Telekom.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs