MediaWatch

Journalisthøjskolens 'bunker' solgt til 'spiselig' pris

Det gik ikke så hurtigt, som håbet, men nu har Danmarks Medie- og Journalisthøjskole takket ja til en købspris på bygningerne i Aarhus, der ligger under udbudsprisen.

Rektor Jens Otto Kjær Hansen foran den solgte bygning. | Foto: POLFOTO/ARKIV

Der stod 75 mio. kroner på prisskiltet, da Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles bygninger på Olof Palmes Allé i Aarhus sidste år blev sat til salg. Nu er de solgt, skriver JP Aarhus.

Første udbudsrunde gav ifølge rektor Jens Otto Kjær Hansen ingen tilfredsstillende bud, så skolen har skruet prisen ned. Prisen på bygningen, der på grund af dens grå beton går under navnet 'Bunkeren', er ifølge rektoren dog stadig ”spiselig”.

”Der er nogle ting, som køber skal have styr på, før købsaftalen bliver endelig. Det er formaliteter, og jeg anser ejendommen for solgt, men indtil det er faldet helt på plads, må vi hverken afsløre køberens identitet eller salgsprisen,” siger rektoren.

Journalisthøjskolens nuværende bygning er fra 1973. Det er planen, at skolen skal flytte til nye bygninger på Katrinebjerg ved Aarhus Universitet. Pengene fra salget af den nuværende bygning skal være med til at finansiere de 150-200 mio. kr., som Katrinebjerg-bygningerne ifølge JP Aarhus koster.

Journalistisk bunker ventes solgt til oktober

Match dag: Her vil journaliststuderende i praktik

Oluf Jørgensen stopper på Journalisthøjskolen

DJH-rektor: Optimal løsning for Berlingske og medarbejdere 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs