MediaWatch

Dansk TV3-direktør bliver indholdsdirektør i MTG TV

Morten Morgensen, programdirektør på TV3 i Danmark, skal fremover være indholdsdirektør i MTG Free Tv i Sverige, Danmark og Norge.

Programdirektør på TV3 i Danmark, Morten Mogensen, bliver ny indholdsdirektør i MTG Free Tv i Sverige, Danmark og Norge.

Der er tale om en nyopprettet stilling, hvor Morten Mogensen skal sikre MTG TV's programmæssige interesser i forhold til indhold, forhandlinger og programindkøb på tværs af landene, skriver MTG i en pressemeddelelse.

"Min vision er, at vi både kan udnytte vores samlede styrke bedre og drage nytte af den lokale indsats og ekspertise på tværs af landegrænserne. Det er naturligvis stadig programdirektørerne i hvert land, som skal sikre kvalitetsindhold lokalt, mens jeg skal sørge for synergieffekter der, hvor det er fornuftigt," udtaler Morten Mogensen i pressemeddelelsen.

Morten Mogensen skal rapportere direkte til Executive Vice President for MTG's skandinaviske free-tv og radio operationer, Anders Jensen.

"TV3-kanalerne har under Morten Mogensen præsteret flot i Danmark. Og jeg er overbevist om, han vil sikre stor værdi på tværs af vores skandinaviske operationer," udtaler Anders Jensen.

Morten Mogensen kommer fra en stilling som programdirektør i TV3 Danmark. Under Morten Mogensen havde TV3-kanalerne 23 pct. af den kommercielle tv-sening i de første tre kvartaler af i år.

Før det var han ansat som programredaktør og egenproduktionschef fra 2007.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs