MediaWatch

Dansk TV3-direktør bliver indholdsdirektør i MTG TV

Morten Morgensen, programdirektør på TV3 i Danmark, skal fremover være indholdsdirektør i MTG Free Tv i Sverige, Danmark og Norge.

Programdirektør på TV3 i Danmark, Morten Mogensen, bliver ny indholdsdirektør i MTG Free Tv i Sverige, Danmark og Norge.

Der er tale om en nyopprettet stilling, hvor Morten Mogensen skal sikre MTG TV's programmæssige interesser i forhold til indhold, forhandlinger og programindkøb på tværs af landene, skriver MTG i en pressemeddelelse.

"Min vision er, at vi både kan udnytte vores samlede styrke bedre og drage nytte af den lokale indsats og ekspertise på tværs af landegrænserne. Det er naturligvis stadig programdirektørerne i hvert land, som skal sikre kvalitetsindhold lokalt, mens jeg skal sørge for synergieffekter der, hvor det er fornuftigt," udtaler Morten Mogensen i pressemeddelelsen.

Morten Mogensen skal rapportere direkte til Executive Vice President for MTG's skandinaviske free-tv og radio operationer, Anders Jensen.

"TV3-kanalerne har under Morten Mogensen præsteret flot i Danmark. Og jeg er overbevist om, han vil sikre stor værdi på tværs af vores skandinaviske operationer," udtaler Anders Jensen.

Morten Mogensen kommer fra en stilling som programdirektør i TV3 Danmark. Under Morten Mogensen havde TV3-kanalerne 23 pct. af den kommercielle tv-sening i de første tre kvartaler af i år.

Før det var han ansat som programredaktør og egenproduktionschef fra 2007.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs