MediaWatch

Skuffet Stofa vil udfordre TDC på nye fiber-aftaler

Efter TDC forleden fik adgang til at sælge TV, bredbånd og telefoni gennem energiselskabet Trefors melder Stofa sig nu klar til også at byde sig til.

Det vakte opsigt, da TDC tirsdag offentliggjorde, at man har indgår en aftale med Trekantsområdets energiselskab Trefor. Det giver fra næste år TDC adgang til at sælge bl.a. tv til de 95.000 husstande på Trefors fibernet. Og det ærgrer Stofa, skriver Børsen.

Stofas adm. direktør Ole Fruekilde er skuffet over, at selskabet ikke har fået henvendelse fra Trefor om at komme med et tilbud. Nu sender han i stedet signal om, at Stofa er klar til at udfordre TDC, hvis andre energiselskaber melder sig klar til at indgå lignende aftaler.

"Efter min mening kan vi konkurrere på priserne og ligger ca. 25 pct. under markedet. Vi har også en kundeservice på et højere niveau end vores konkurrenter. Det er i hvert fald vores ambition hele tiden at have det," siger Ole Fruekilde til Børsen.

TDC går i partnerskab med energiselskab

TDC klar til flere fiber-aftaler

TDC og Stofa sætter priserne op

Konkurrencestyrelsen: Gør oprør mod nye tv-prisstigninger

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs