MediaWatch

TDC klar til flere fiber-aftaler

Efter TDC nu får adgang til at sælge tv, bredbånd og telefoni til små 100.000 husstande i energiselskabet Trefors område har telegiganten fået mod på mere.

Foto: TDC

Flere lignende aftaler som den TDC i dag indgik med energiselskabet Trefor eller måske opkøb af net. Sådan lyder meldingen fra TDC-koncernchef Carsten Dilling ifølge Berlingske.

Aftalen med Trefor, der er energiselskab for Trekantsområdet med små 100.000 husstande, er den første, hvor TDC selv ikke sidder på det net, som man leverer produkterne igennem.

TDC går i partnerskab med energiselskab 

”Vi sender et vigtigt signal til energisektoren, som nu kan se, at vi er indstillet på at rykke og træffe beslutninger. Det er en invitation til gode samarbejder, hvis der er synergi og muligheder for bedre drift. Så er spørgsmålet om konkrete aftaler nok mere følelsesbetonet. Men nu har vi en model for et samarbejde. Vi skal sørge for at gå efter de muligheder, der rører sig, og vi vil gerne købe, hvis der er fælles grund for det,” siger TDC-chef Carsten Dilling til Berlingske.

Aftalen med Trefor betyder, at energiselskabet kan tilbyde TDC’s løsninger på tv, bredbånd og telefoni til sine 35.000 kunder fra andet halvår 2015.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs