MediaWatch

TDC klar til flere fiber-aftaler

Efter TDC nu får adgang til at sælge tv, bredbånd og telefoni til små 100.000 husstande i energiselskabet Trefors område har telegiganten fået mod på mere.

Foto: TDC

Flere lignende aftaler som den TDC i dag indgik med energiselskabet Trefor eller måske opkøb af net. Sådan lyder meldingen fra TDC-koncernchef Carsten Dilling ifølge Berlingske.

Aftalen med Trefor, der er energiselskab for Trekantsområdet med små 100.000 husstande, er den første, hvor TDC selv ikke sidder på det net, som man leverer produkterne igennem.

TDC går i partnerskab med energiselskab 

”Vi sender et vigtigt signal til energisektoren, som nu kan se, at vi er indstillet på at rykke og træffe beslutninger. Det er en invitation til gode samarbejder, hvis der er synergi og muligheder for bedre drift. Så er spørgsmålet om konkrete aftaler nok mere følelsesbetonet. Men nu har vi en model for et samarbejde. Vi skal sørge for at gå efter de muligheder, der rører sig, og vi vil gerne købe, hvis der er fælles grund for det,” siger TDC-chef Carsten Dilling til Berlingske.

Aftalen med Trefor betyder, at energiselskabet kan tilbyde TDC’s løsninger på tv, bredbånd og telefoni til sine 35.000 kunder fra andet halvår 2015.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs