MediaWatch

Ritzaus Bureau og Aller udvider samarbejdet i Sverige

I forlængelse af Ritzau Bureau og Allers samarbejde i Danmark, udvider de samarbejdet til at omfatte en række ugebladsudgivelser i Sverige.

Aller og Ritzaus Bureau skal arbejde endnu tættere sammen i fremtiden.

De to parter udvider deres eksisterende samarbejde til at omfatte en række ugebladsudgivelser i Sverige. Det drejer sig om produktion af tv-siderne til i alt seks ugeblade udgivet af Aller Media AB, heriblandt titlerne "Hänt i Veckan", der er en nylig relancering af Se og Hør i Sverige, og den succesfulde "TV-Guiden", som hver uge læses af 316.000 svenskere.

Udvidelsen af samarbejdet kommer i kølvandet af Ritzaus overtagelse af produktionen af tv-siderne til syv ugeblade under Aller Media A/S i Danmark - herunder Se og Hør og Billed Bladet.

"Det har været afgørende for Aller at fastholde den høje kvalitet, som vores læsere kender. Vi føler os i trygge hænder med denne aftale, og nu kan vi fokusere på det redaktionelle indhold og omtaler af de populære svenske udsendelser," siger teknisk direktør i Aller Media AB, Catarina Karlsson.

Udvider samarbejdet

Det er Ritzaus Medieservice, der i forvejen leverer tv-sider til den danske dagspresse, alle større ugeblade og en række ugeaviser, som nu også leverer til Allers svenske udgivelser.

"Det er en spændende opgave, der ligger fint i forlængelse af vores produktion af tv-siderne til Allers danske udgivelser. Vi er glade for, at også Aller i Sverige har valgt at benytte sig af den høje kvalitet, som Ritzaus Bureau leverer," siger adm. direktør i Ritzaus Bureau, Lars Vesterløkke.

Ritzaus Medieservice leverer tv-sider til print og digitale EPG-løsninger. Desuden formidler Ritzaus Medieservice vejrgrafik og sportsresultater til både print og digitalt.

Da Aller Media i Danmark nedlagde deres egen redaktionelle enhed 'ATV' og lod Ritzaus Bureau overtage produktionen, kostede det ni medarbejdere jobbet. Hvorvidt det også bliver tilfældet i Sverige, oplyser Aller intet om i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs