MediaWatch

TV 2-journalist bliver pressechef i ministerium

Jesper Dahl Caruso har sagt sit job som journalist på TV 2 Nyhederne op og vil fremover være at finde i rollen som pressechef.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

TV 2-reporteren Jesper Dahl Caruso forlader journalistikken og sætter sig over på den anden side af bordet. Det skriver han på Facebook.

Han har fået en stilling som pressechef for Klima-, Energi- og Bygningsministeriet.

”Jeg har sagt mit job op på TV2/Nyhederne. Det føles både rigtigt og forkert. Rigtigt, fordi jeg har en plan. Forkert, fordi TV2 er et velfungerende hus med mange ind- og udgange og fyldt til randen med dygtige og smukke mennesker,” skriver han.

Jesper Dahl Caruso har en fortid som journalist i Berlingskes gravegruppe, og han havde også flere redaktør-roller i samme hus før det. Blandt andet som sportsredaktør fra 2001-2008. Inden Berlingske var Jesper Dahl Caruso desuden hos Ritzau og Politiken.

Børsen henter kommunikationschef til korrespondent-job

Tidligere Viaplay-chef til TV 2 Play

Advice snupper TV 2-chef‏

Chef for TV 2 Finans stopper

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs