MediaWatch

TV 2-journalist bliver pressechef i ministerium

Jesper Dahl Caruso har sagt sit job som journalist på TV 2 Nyhederne op og vil fremover være at finde i rollen som pressechef.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

TV 2-reporteren Jesper Dahl Caruso forlader journalistikken og sætter sig over på den anden side af bordet. Det skriver han på Facebook.

Han har fået en stilling som pressechef for Klima-, Energi- og Bygningsministeriet.

”Jeg har sagt mit job op på TV2/Nyhederne. Det føles både rigtigt og forkert. Rigtigt, fordi jeg har en plan. Forkert, fordi TV2 er et velfungerende hus med mange ind- og udgange og fyldt til randen med dygtige og smukke mennesker,” skriver han.

Jesper Dahl Caruso har en fortid som journalist i Berlingskes gravegruppe, og han havde også flere redaktør-roller i samme hus før det. Blandt andet som sportsredaktør fra 2001-2008. Inden Berlingske var Jesper Dahl Caruso desuden hos Ritzau og Politiken.

Børsen henter kommunikationschef til korrespondent-job

Tidligere Viaplay-chef til TV 2 Play

Advice snupper TV 2-chef‏

Chef for TV 2 Finans stopper

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs