MediaWatch

Bonnier henter MTG's strategichef

Bonnier styrker koncernledelsen ved at hente tre nye ledende medarbejdere hos blandt andet MTG. Målet er at øge de digitale indtægter.

Den svenske Bonnier-koncern har været på rov hos tv-koncernen Modern Times Group (MTG) for at rekruttere til en af de tungeste chefposter.

Jan Lund, som i MTG har arbejdet med strategien inden for tv-selskabet nordiske betalingstv, bliver således ny direktør for forretningsudvikling og strategi i Bonnier-koncernen.

Det skriver Bonnier i en pressemeddelelse.

Bonnier har også udnævnt Anki Ahrnell som ny digital chef. Hun arbejder i dag med digital udvikling hos Swedbank. Derudover har de hentet Niklas Hyden i Accenture, som skal være ny indkøbsdirektør.

"Vi er i begyndelsen af ​​en forandringsproces, hvor vi i de næste tre år vil øge vores digitale indtægter til at opveje for faldende indtægter i den traditionelle medieforretning," skriver Bonniers topchef Tomas Franzén om baggrunden for rekurtteringerne.

Bonnier samler tre aviser under én chef

Med nyansættelserne ønsker Bonner at udvikle samarbejdet mellem de forskellige forretningsområder og tydeligegøre koncernens funktion, oplyser de.

Anki Ahrnell og Niklas Hydén tiltræder ved årskiftet, mens Jan Lund først begynder i Bonnier i foråret 2015.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs