MediaWatch

Stadig uklarhed om Per Ingdals afløser i Aller

Da udgiverdirektør Per Ingdal trak sig fra Aller som følge af Se og Hør-sagen, fordelte ledelsen hans opgaver ud på de øvrige chefer. Det er stadig uklart, om der kommer en afløser, eller om det er en permanent løsning.

Pål Thore Krosby, adm. direktør i Aller Media. | Foto: Ditte Valente, POLFOTO

Først fremrykkede Per Ingdal sin barselsorlov, og i juni valgte han så helt at trække sig fra rollen som udgiverdirektør i Aller Media, efter Se og Hør-sagen kom til at fylde for meget i forhold til hans person.

I maj blev han sigtet i Se og Hør-sagen, hvor Per Ingdal som udgiverdirektør havde haft det overordnede ansvar i perioden, hvor bladet benyttede sig af den såkaldte 'tys tys'-kilde hos Nets. Blandt andet viste uddrag af en intern mailkorrespondance hos Se og Hør, som BT offentliggjorde uddrag af, at han havde kendskab til kilden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs