MediaWatch

Citatbarometer: Eurovision-rod løfter Metroxpress

Afsløringerne af Wonderful Copenhagens arbejde med Eurovision gav Metroxpress masser af omtale i august. Top-tre udgøres fortsat af den faste trekløver. Se augusts mest citerede dagblade her.

Gratisavisen Metroxpress' afsløringer af nepotisme og økonomisk rod i Wonderful Copenhagen i forbindelse med turistorganisationens arbejde med Eurovision sikrer avisen rekordmange citater i august. 

Hele 64 gange har dagbladene og den række af radio- og tv-nyheder, som indgår i Infomedias måling, citeret afsløringerne fra Metroxpress. Det sikrer gratisavisen en plads blandt de fire mest citerede aviser i august sammen med Politiken, Jyllands-Posten og Berlingske.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs