MediaWatch

Garvet kulturreporter fylder 60

Niels Frid-Nielsen har en lang karriere i DR bag sig, men har også været omkring Aktuelt og haft tv-opgaver på flere andre kanaler.

Foto: KIM NIELSEN/POLFOTO/ARKIV

I dag er han kulturkommentator og vært på P1’s Kulturnyt, men journalist Niels Frid-Nielsen har været vidt omkring, siden han begyndte sit virke. I dag fylder han 60 år, skriver Politiken.

I 1972 blev han exam.art i Nordisk sprog og litteratur fra Københavns Universitet. En stor del af hans karriere har siden været centreret om DR, hvor han blandt andet har været ansat på P4 og P1, og i 1990’erne var han kulturreporter på TV-Avisen.

Undervejs har han dog også haft afstikkere uden væk fra DR, hvor han bl.a. har været medredaktør på tidsskriftet Hug, været kurator hos Kunstforeningen Gl. Strand og haft fire år som kulturredaktør på Aktuelt. Her var han samtidig filmanmelder på Go’ Morgen Danmark og siden havde han også en periode som vært på ’Frids Film’ på TV3.

Desuden har Niels Frid-Nielsen skrevet flere bøger og instrueret en dokumentar om Sydafrika.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs