MediaWatch

TV3 rækker ud til ung målgruppe med fodbold

Et ugentligt fodboldprogram og et onlineunivers skal  sikre hul i gennem til de 8-14-årige seere, når TV3 på torsdag har premiere på ”Golazo”.

Sanne Ravn og Tommy Kjærsgaard er værter på Golazo.

Der er masser af fodboldinteresserede børn og unge i alderen 8-14 år, men de fleste af dem er lagt i seng, når slutfløjtet lyder i de sidste Champions League kampe sent om aftenen.

Det forsøger TV3 at gøre noget ved med satsningen ”Golazo”, der løber over skærmen første gang torsdag eftermiddag og skal gøre det i alt seks gange i løbet af efteråret på TV3 Sport 1.

”GOLAZO er et tilbud til de børn, der ikke har mulighed for at se CL-bold til kl. 22.40 – og som måske også ser tv på en anden måde end deres forældre. Og hvor vi derfor også forsøger at inddrage Playstation-universet,” skriver TV3 i en pressemeddelelse.

Foruden at vise samtlige mål fra ugens Champions League-kampe kommer programmet til at indeholde en række formater, hvor tv og sociale medier skal spille sammen. Blandt andet kan seerne deltage i konkurrence om at vinde fan-udstyr fra Champions League-holdenes merchandise-shops. Hvert program kommer også til at indeholde indslag med børnereporteren Ali, der interviewer fodboldtalenter, ligesom der kommer fokus på finter i fodboldspillet FIFA 2015, hvor de unge seere samtidig får mulighed for at uploade og dele videoer af deres egne finter på programmets hjemmeside.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs