MediaWatch

Asien-korrespondent er ny vært på DR2 Dagen

Søren Bendixen bliver ny vært på 'DR2 Dagen', hvor han skal danne makkerpar med Lene Johansen. Han afløser Jakob Illeborg, der er blevet vært på 'Kontant' på DR1.

Foto: Agnete Schlichtkrull

DR's Asien-korrespondent, Søren Bendixen, vender hjem til Danmark og bliver vært på ’DR2 Dagen’, hvor han afløser Jakob Illeborg, der er blevet vært på 'Kontant' på DR1.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

"Søren kommer med stor udlandsfaglighed fra blandt andet fire år som DRs Asienkorrespondent i Beijing, og så har han den nysgerrighed og det vid og bid, der skal til for at servere verden for seerne," udtaler Heidi Robdrup, journalistisk chef på DR2.

Søren Bendixen kommer til at danne makkerpar med programmets anden vært, Lene Johansen.

"De seneste otte år har jeg rejst kloden tynd i DRs tjeneste. Fortalt historier fra stort set hver en afkrog. Det bliver spændende at sidde for bordenden i 'DR2 Dagen' og hver dag sende alt det bedste ud til seerne," udtaler Søren Bendixen.

Inden Søren Bendixen blev Asien-korrespondent for DR, arbejdede han blandt andet som udlandsreporter på Horisont og undersøgende journalist på Magasinet Søndag, begge på DR1.

Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000.

Søren Bendixen og Lene Johansen sender sammen første gang 1. september.

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs