MediaWatch

Dansk cykelløb vil på live-tv næste år

Arrangørerne af Post Danmark Rundt vil ind på tv-markedet næste år og er i dialog med både DR og Eurosport.

Post Danmark Rundt sluttede i går med en overraskende samlet sejr til den danske mester Michael Valgren. Næste år håber arrangørerne, at hans forsvar af sejren kan vises live, skriver BT.

Løbsdirektør Jesper Worre fortæller, at man er i gang med at undersøge muligheden for, at de 50 kilometer af hver etape kan sendes direkte hjem i stuerne hos cykelinteresserede danskere. Ifølge Worre er arrangørerne i dialog med DR om en forlængelse af den nuværende samarbejdsaftale, men har også kontakt til Eurosport. Han håber på en aftale inden årets udgang.

”Vi arbejder stenhårdt for at få live-tv i 2015, og er tæt på at have afdækket økonomien. Vi er i tæt dialog med et fransk produktionsselskab, der kan komme til Post Danmark Rundt med helikoptere og motorcykler og lave produktionen,” siger han til BT.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs