MediaWatch

Amalie Lyhne vil revse elitens arrogance

Berlingske skifter ud blandt de faste debattører. Ind kommer Amalie Lyhne, og ud går Mikkel Vedby Rasmussen.

foto: LinkedIn

Berlingske får nyt, liberalt blod i debatspalterne i form af tidligere pressechef og debatredaktør Amalie Lyhne.

Hun skal fremover være en fat del af avisens "Indspark", ligesom hun får sin egen blog på b.dk, som man kan finde under titlen "I haserne på eliten." Det forklarer hun i fredagens udgave af Berlingske. Målet bliver at komme efter menings- og magtelitens "hykleri og arrogance":

"Vi oplever i dag en veluddannet elite, som mener at sidde inde med nøglen til det gode liv, og de vil så gerne dele ud af deres store indsigt - med lovgivning, afgifter og generelt formynderi. Det kan jeg ikke holde ud," siger hun til avisen.

Anne Sophia Hermansen til DR2 

Amalie Lyhne er 35 år, medstifter af partiet Borgerligt Centrum, tidligere debatredaktør på Nyhedsavisen, og så har hun fungeret som rådgiver for Liberal Alliance. Hun erstatter universitetsprofessor Mikkel Vedby Rasmussen, som fra den første august tiltræder en stilling som chef for Forsvarsministeriets sekretariat for forsvars- og sikkerhedspolitik.

Mere fra MediaWatch

Watch Medier opruster og udvider i Norge

Ansættelsen af nyhedsredaktør er en del af danske Watch Mediers norske søstermediers ekspansion. I løbet af 2022 skal han stå for lanceringen af to nye branchemedier.

45.000 så europæisk fodboldkamp hos lokalmedie

Redaktionschef kalder seertallene for ”rigtig flotte” i en lederartikel, efter at regionalavisen sikrede sig rettighederne til at vise Viborg FF’s Conference League-kamp på sin hjemmeside.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs