MediaWatch

SBS vil ramme bredere med EM-fodbold

En strategirunde på SBS Discovery skal få Kanal 5 til at ramme bredere og her bliver EM-kvalifikationskampe afgørende, lyder det fra programdirektør Maiken Wexø.

Maiken Wexø. programchef SBS Discovery.

Der skal stærke fyrtårne til, og her kan man ikke bare holde sig til gamle kendinge. Sådan lyder det ifølge Børsen fra programdirektør på SBS Discovery Maiken Wexø.

En strategirunde er derfor netop nu i gang med at strømligne SBS-kanalernes brands. Som led i arbejdet har hun hyret sin gamle kollega i TV 2 Networks Anne Garlich som kanalchef for Kanal 4 og 5, mens den tidligere programchef Thomas Kahr bliver format- og programudviklingschef.

På Kanal 5 skal programmerne mellem 20 og 22 derfor være bredere og præget af egenproduktioner – Her kommer fodbold til at spille en stor rolle.

"Det er klart, at det er et middel til at brede Kanal 5 ud. Hvis du vil have noget, der samler, så er det fodbold," siger Maiken Wexøe til Børsen.

Kanal 5 varmer tidligt op til EM-kvalifikation

Her er Flemming Tofts afløser

SBS' 'Radioplay' får modspil fra MTG-rivalerne

Big Brother taber hver 4. seer

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs