MediaWatch

Mogens Jensen bløder op overfor Radio24syv

En af radiokanalens argeste kritikere ser sig mindre ond på kanalen end tidligere, men socialdemokraternes medieordfører Mogens Jensen (S) forventer, at Radio24syv når et lyttertal, der kan konkurrere med P1.

Han var modstander af Radio24syv fra starten, og siden har han også forsøgt at stille sig i vejen for kanalen. To år efter kanalens fødsel er socialdemokraternes medieordfører dog nu noget mildere stemt. Det skriver DR.

”Jeg synes bestemt, det er gået fremad med Radio24syv. Jeg har ikke tid til at lytte til hele deres flade, så jeg er ikke noget sandhedsvidne, men det er meget interessant, det jeg lytter til,” siger han til DR.

Sammen med den politiske primus motor bag oprettelsen af Radio24syv, forhenværende kulturminister Per Stig Møller (K), nævner han programmer som Cordua & Steno, ’Europa i flammer’ med Dan Jørgensen og Morten Messerschmidt og live-aktiekonkurrencen ’Millionærklubben’.

Selvom det er gået fremad for Radio24syvs lyttertal, så har kanalen endnu ikke indfriet ambitionen om 500.000 ugentlige lyttere. Mogens Jensen ser gerne, at Radio24syv når helt op og gør P1 rangen stridig som den mest populære taleradiokanal.

”Jeg forventer, at Radio24syv har en målsætning om at komme væsentligt højere op i lyttertal,” siger han til DR.

Mediepolitisk kamphane fylder 50

Omdiskuteret taleradio runder to år

Q3: P7 Mix stormer frem

Forsiden lige nu

Top 20: EM-håndbold overhalede juleføljeton

Efter en premiereuge øverst på listen måtte DR's julekalender overgive førstepladsen til håndboldslandholdet, viser sidste uges top 20. Samlet set trak DR's juleføljeton dog flest til i ugens løb. Ny miniserie fra TV 2 er næsten røget helt ud af listen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere