MediaWatch

Mogens Jensen bløder op overfor Radio24syv

En af radiokanalens argeste kritikere ser sig mindre ond på kanalen end tidligere, men socialdemokraternes medieordfører Mogens Jensen (S) forventer, at Radio24syv når et lyttertal, der kan konkurrere med P1.

Han var modstander af Radio24syv fra starten, og siden har han også forsøgt at stille sig i vejen for kanalen. To år efter kanalens fødsel er socialdemokraternes medieordfører dog nu noget mildere stemt. Det skriver DR.

”Jeg synes bestemt, det er gået fremad med Radio24syv. Jeg har ikke tid til at lytte til hele deres flade, så jeg er ikke noget sandhedsvidne, men det er meget interessant, det jeg lytter til,” siger han til DR.

Sammen med den politiske primus motor bag oprettelsen af Radio24syv, forhenværende kulturminister Per Stig Møller (K), nævner han programmer som Cordua & Steno, ’Europa i flammer’ med Dan Jørgensen og Morten Messerschmidt og live-aktiekonkurrencen ’Millionærklubben’.

Selvom det er gået fremad for Radio24syvs lyttertal, så har kanalen endnu ikke indfriet ambitionen om 500.000 ugentlige lyttere. Mogens Jensen ser gerne, at Radio24syv når helt op og gør P1 rangen stridig som den mest populære taleradiokanal.

”Jeg forventer, at Radio24syv har en målsætning om at komme væsentligt højere op i lyttertal,” siger han til DR.

Mediepolitisk kamphane fylder 50

Omdiskuteret taleradio runder to år

Q3: P7 Mix stormer frem

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs