MediaWatch

Svensk medie: Steffen Kragh takkede nej til Bonnier-toppost

Hvem bliver topchef for Bonnier-koncernen, når Jonas Bonnier træder til siden ? Rygterne svirrer, og ifølge svensk branchemedie har koncernen været ude efter Egmonts danske topchef, Steffen Kragh.

Det er ikke bud, der mangler. Svenske medier har skudt i mange retninger i forsøget på at forudse, hvem der bliver den næste topchef for en af Nordens største mediekoncerner, Bonnier, når Jonas Bonnier (billedet) efter planen træder tilbage senest ved årsskiftet.

En stribe svenske og norske mediechefer er blevet nævnt, og nu skriver svenske Reseumé.se, at Bonnier også har haft kig på koncernchefen for Egmont, danske Steffen Kragh. Ifølge Resumé har Bonnier konkret forhørt sig hos Steffen Kragh, der dog ikke var interesseret i jobbet. Resumé har dog ingen kilder på udsagnet. Mediet har tidligere også tippet JP/Politikens Hus' topchef, Lars Munch, som mulig kandidat - til det svarede Lars Munch dog, at han ikke kendte noget til en interesse fra Bonnier.

Favoritten til posten findes dog, skriver Resumé, inden for Bonniers egne rækker: Gunilla Herlitz, tidligere chefredaktør for Dagens Industri, og nu chef for Bonnier-koncernens svenske aviser. Ifølge Resumé er Gunilla Herlitz også interesseret i posten.

Medie: Amerikanske Hearst vil købe Bonnier-forlag
Global: Spillet om Jonas Bonniers efterfølger er i gang
Global: Jonas Bonnier blev fyret, hævder ny bog
"Chefskifte i Bonnier kan åbne døre"
 Lars Munch tippes som Bonnier-emne
Jonas Bonnier går af som topchef 

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs