E-sportshold sælger ejerandel af dansk digital tv-platform

E-sportsvirksomheden har skilt sig af med hovedparten af sin ejerandel i den digitale tv-platform Pixel.tv.
Ifølge adm. direktør Anders Hørsholt beholder Astralis en minoritetsandel i Pixel.tv, fordi det er en virksomhed "med et positivt potentiale". | Foto: Astralis Group
Ifølge adm. direktør Anders Hørsholt beholder Astralis en minoritetsandel i Pixel.tv, fordi det er en virksomhed "med et positivt potentiale". | Foto: Astralis Group

Astralis kan ikke længere kalde sig majoritetsejer af den digitale tv-platform Pixel.tv, skriver KapitalWatch

Det sker e-sportsvirksomheden har frasolgt en ejerandel på 41 pct. Som en konsekvens sidder Astralis nu på 10 pct. af ejerskabet i Pixel.tv.

Baggrunden for frasalget skal findes i, at investeringen i platformen ikke matcher Astralis’ fremtidige strategi.

”Som sådan vil vores majoritetsejerskab være en hindring for opfyldelsen af selskabets potentiale. Derfor har vi besluttet at sælge vores majoritetsandel i Pixel.tv, mens vi beholder ti pct. som en investering i et produkt og en virksomhed med et positivt potentiale,” siger Anders Hørsholt, der er adm. direktør i Astralis, ifølge KapitalWatch.

Som en konsekvens af salget har e-sportselskabet opdateret forventninger til 2023.05.23 Omsætningen ventes at lande på 82-87 mio. kr. mod tidligere 85-90 mio. kr. Driftsresultatet, ebitda, er ligeledes blevet justeret, så det nu forventes at lande i spændet mellem minus 1 til plus 4 mio. kr. Tidligere lød forventningen fra 0-5 mio. kr.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også