TV 2's klimabænk rykker til New York

De 14 forhøjede bænke blev placeret i Danmark for et år siden. Nu har en af dem gæstet FN’s vandkonference i New York, hvor den skal blive stående. 

En af TV 2s ekstra høje bænke, der i april sidste år fik plads i København for at sætte fokus på konsekvenserne af klimaforandringer, har nu plantet benene ved FN-bygningen i New York. Det fremgår af en pressemeddelelse. 

Bænken har i anledning af FN’s vandkonference i den amerikanske storby nemlig været på visit fra den 21. til den 23. marts. Her blev den overrakt til Rohit T. Aggarwala, der er commissioner of the New York City Department of Environmental Protection. Bænken flyttes nu til et sted nær vandet i New York, og dens flytning til USA vækker begejstring hos marketingdirektør i TV 2, Jacob Weinrich.

”Det er den ypperste anerkendelse af ens arbejde. Bænken har været med til at skabe vigtige samtaler, og vi er stolte af, når et kampagnegreb som dette kan bruges til at gøre debatten om klimaet mere håndgribeligt,” udtaler direktøren.

Klimabænkene er siden kampagnens lancering sidste år blevet på deres pladser rundt omkring i Danmark. De var del af kampagnen ”Vores jord - Vores ansvar.”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også