Journalistforbund forventer resultat for TV 2-afstemning i næste uge

Overenskomstresultatet er sendt til urafstemning blandt fagforeningens medlemmer. Overenskomsten indeholder bl.a. lønstigninger på ni pct. over tre år. 
Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Dansk Journalistforbund forventer, at der lander et resultat af medlemmernes afstemning om overenskomstresultatet for de redaktionelle medarbejdere på TV 2 i slutningen af næste uge.

Det oplyser fagforbundet til MediaWatch.

Overenskomstresultatet på både TV 2 og det såkaldte DMA-område for de redaktionelle medarbejdere er blevet sendt til urafstemning hos medlemmerne, der er omfattet af overenskomsten, efter at Dansk Journalistforbunds hovedbestyrelse tirsdag nikkede til forhandlingsresultatet. 

Aftalen for de redaktionelle medarbejdere på TV 2 indeholder bl.a. lønstigninger på ni pct. over tre år samt indførelsen af en såkaldt fritvalgsordning. 

På DMA-området, der omfatter de redaktionelle medarbejdere på de fleste af landets dagblade samt på medier som Radio4 og Ritzaus Bureau, er det ifølge Dansk Journalistforbund for nuværende ikke muligt at meddele en konkret dato for, hvornår et afstemningsresultat forventes.

Aftalen på DMA-området indeholder en regulering af lønnen for de redaktionelle medarbejdere på seks pct. over to år. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også