MediaWatch

Yousee og Vios overtager 40.000 opsagte Stofa-kunder

Yousee og Vios har indgået et nyt samarbejde, som kan sikre de 40.000 kunder, der er blevet opsagt af Stofa, mod sort skærm fra 1. december.

Foto: Vios/PR

Yousee og Vios har indgået et nyt samarbejde, som kan sikre 40.000 opsagte Stofa-kunder mod sort skærm fra 1. december.

Det oplyser Yousee og Vios i en fælles pressemeddelelse.

Som led i den nye aftale skal Yousee være leverandør af tv-kanaler og streamingtjenester til op mod 90.000 aarhusianske husstande.

”Vi har igennem lang tid haft en rigtig god dialog med YouSee og er glade for endelig at kunne offentliggøre vores samarbejde, som kan rydde enhver bekymring for sort skærm af vejen hos vores mange medlemmer,” siger Michael Jakobsen, adm. direktør i Vios, i meddelelsen.

Opsigelserne fra Stofa skete som led i, at Antenneforeningen Aarhus (AFAA) overtager nettet i Aarhus og omegn, og i forlængelse heraf har Vios, der er udbyder til Antenneforeningen Aarhus, altså i stedet valgt Yousee som partner.

”Vores opgave er at sikre det bedste udvalg af tjenester og produkter til konkurrencedygtige priser, hvor det er medlemmernes behov, der er i fokus. Og YouSee er den rette partner for os, fordi vi med YouSee Play nu kan tilbyde at fremtidssikre medlemmernes tv- og streamingforbrug via en digital app-løsning,” siger han.

Ifølge Yousee er det nye partnerskab et vigtigt skridt på vejen mod at blive danskernes foretrukne underholdningsudbyder.

”Vi er stolte af, at AFAA med sin egen udbyder Vios i front har valgt YouSee som ny samarbejdspartner, og det kvitterer vi for ved at levere grundpakken til alle husstande helt automatisk og gratis i december måned, mens de kan beslutte sig for, hvilken tv- og streamingløsning, der er den rette for dem,” siger Christian Morgan, adm. direktør i Yousee og fortsætter:

”Vi er i gang med en stor transformation for at fremtidssikre vores plads som danskernes foretrukne leverandør af underholdningsprodukter med afsæt i de bedste digitale kundeoplevelser. Partnerskabet med Vios og dermed potentielt titusindvis af nye YouSee-kunder er en tillidserklæring og et stærkt signal om, at vi er på rette vej,” siger han.

(Denne artikel er leveret af MediaWatchs søstermedie ITWatch.)

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs