MediaWatch

NB-beskæftigelse henter redaktør fra A4

NB-medier, der stiller skarpt på kommunal- og regionspolitik, har fundet ny redaktør til et af sine nichemedier.

Foto: NB-Medier

Kasper Rasmussen bliver fra 1. oktober ny redaktør for NB-Beskæftigelse. Det oplyser NB-medier i en pressemeddelelse.

Kasper Rasmussen kommer fra en stilling som redaktør for mediet A4-Overenskomst, som han har haft de seneste to år. Udover at være journalist er han også uddannet socialrådgiver.

“Da jeg for en del år siden blev uddannet socialrådgiver, var jeg meget interesseret i beskæftigelsespolitik. Især jobcentrenes praksis og funktioner har nærmest konstant været diskuteret højlydt. Og siden jeg senere blev journalist, har jeg ofte haft lyst til at prøve kræfter med netop det stofområde,” udtaler Kasper Rasmussen.

Han erstatter Helle Schøler Kjær, der i stedet vil arbejde som freelancer for blandt andet at få bedre tid til at producere podcasts, lyder det i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs