MediaWatch

B.T. henter ny journalistisk chef fra Frihedsbrevet

Videochef på Frihedsbrevet og tidligere video- og podcastredaktør på Ekstra Bladet rykker videre til B.T., hvor hun skal udvikle og drive det snart 100 pct. digitale medies journalistik mod nye formater.

Foto: Fotograf: Klaus Vedfelt, Frihedsbrevet

Marie Rask Glerup vil fra begyndelsen af august træde ind i den øverste redaktionelle ledelse på B.T. som ny journalistiske chef. Det oplyser ansv. chefredaktør Pernille Holbøll i en meddelelse til MediaWatch.

Marie Rask Glerup kommer fra en stilling som chef for video og film på mediet Frihedsbrevet, hvor hun kun har været ansat siden slutningen af 2021. Inden da sad hun i en tilsvarende stilling som video- og podcastredaktør på Ekstra Bladet, hvor hun blev ansat i juni 2020, da Pernille Holbøll var ansat som chefredaktør. Hun har også i en årrække været ansat hos DR, hvor hun bl.a. var med til at udvikle nye formater til DR2.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs