MediaWatch

Jura-professor bliver medlem af bestyrelsen på DMJX

Nyt bestyrelsesmedlem har ”præcis den baggrund”, som uddannelsesinstitutionen har søgt, lyder det fra formand.

Foto: Niels Nygaard

Stine Jørgensen, professor på Københavns Universitets juridiske fakultet, er trådt ind i bestyrelsen på DMJX, lyder det i en pressemeddelelse.

”Stine kommer med præcis den baggrund, vi har søgt. Jeg er sikker på, hendes uddannelsesfaglige blik og erfaring kan få stor værdi for bestyrelsesarbejdet på DMJX, og jeg glæder mig vældigt til at byde hende velkommen i flokken,” siger Lea Korsgaard, formand for bestyrelsen, i pressemeddelelsen.

Stine Jørgensen blev i maj udnævnt til professor ved Det Juridiske Fakultet på KU. Inden da har hun bl.a. været underdirektør i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og prodekan på Det Juridiske Fakultet.

”DMJX har med sine uddannelser og studerende stor betydning for medierne og dermed for den demokratiske samtale og udvikling. Jeg glæder mig meget til gennem bestyrelsesarbejdet at arbejde for at udvikle skolens ambitioner og visioner,” lyder det fra Stine Jørgensen.

Stine Jørgensen overtager pladsen i bestyrelsen efter DTU-professor Maja Horst, der trådte ud, da hun blev formand for Forskningsrådet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs