MediaWatch

Tipsbladet fjerner ulovlige spille-guides

To advokater vurderer, at fodboldmediet med tre sponsorerede artikler har brudt Spilleloven.

Tipsbladet har afpubliceret tre sponsorerede artikler, der guider læserne til, hvordan de kan gamble og bette uden om Rofus, skriver Betxpert ifølge Journalisten.

Danskere, der er afhængige af at spille, kan tilmelde sig Rofus, hvorefter de ikke længere kan spille hos spiludbydere med dansk spilletilladelse. Hos spiludbydere, der ikke er registreret i Danmark, kan Rofus-registrerede fortsat spille.

Blandt artiklerne, som Tipsbladet har fjernet, var bl.a. ”Stor guide: Casinoer uden Rofus”. Betxpert har talt med to advokater, der begge mener, at Tipsbladet bryder Spilleloven.

”Først og fremmest vil jeg gerne sige tak til Betxpert for at have gjort os opmærksomme på det. Det er vi rigtig glade for, og vi har selvfølgelig taget den konsekvens efter de oplysninger, at vi har fjernet dem, og i fremtiden går vi i en lang bue uden om den slags sponsoreret indhold,” siger ansv. chefredaktør på Tipsbladet, Allan Olsen, til Betxpert.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs