MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

Foto: Nils-Ole Heggland

Danmarks formentlig største boligmagasin, Bolius fra Videncentret Bolius under Realdania, har dette forår valgt at udskifte den hidtidige distributør, Bladkompagniet, med Forbruger-Kontakt. Magasinet har boligejere som målgruppe, og det udkommer otte gange om året med 76 sider i et oplag på knap 150.000. Heraf bliver 90.000-95.000 eksemplarer omdelt til abonnenter og medlemmer af Realdania.

Hos Bladkompagniet, som har JP/Politikens Hus som hovedejer, er magasinet blevet omdelt sammen med morgenaviser og af voksne bude. Hos Forbruger-Kontakt, der udgør langt hovedparten af aktiviteterne i børsnoterede North Media, kommer magasinet typisk sammen med lokale, gratis ugeaviser og reklametryksager. Her omfatter budkorpset både voksne og unge over 13 år, som er EU’s aldersgrænse for arbejde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Lindhardt og Ringhof opkøbte hos konkurrent, årsregnskaber viser tilbagegang i tv-branchen og jobskifte var der mange af i uge 32. Dét og meget mere kan du læse mere om i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs