MediaWatch

Lolland-Falsters Folketidende kom styrket ud af 2021 på engangsgevinster

Avishuset halverede sit oplagsfald i 2021 og landede året med et resultat ”betragteligt over budget”. Det skyldes dog ekstraordinær udlodning fra Ritzau, ligesom ny mediestøtte og finansielle indtægter hjalp selskabet bag Folketidende og en række ugeaviser og lokal radiostation ud af underskud.

Foto: Screenshot

Der var flere ekstraordinære indtægter i Lolland-Falsters Folketidende A/S som samlet sendte avishuset i det sydlige Danmark langt over budget i 2021. Det viser selskabets årsrapport.

Avisselskabet kom ud af 2021 med en bruttofortjeneste, der blev løftet fra 39,2 til 44,1 mio. kr. og et resultat før af- og nedskrivninger på 7,7 mio. kr. mod foregående års 1,9 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs