MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Iværksætteren bag Podimo, Morten Strunge, har hentet over en halv mia. kr. i ny investorrunde | Foto: Mikkel Hørlyck/Politiken

Mens corona-situationen ser ud at bevæge sig tilbage i tid har medlemmer af den danske mediestand i denne uge kun rykket én vej: fremad. Det har givet en god bunke nyheder, som du kan få en overflyvning af, inden du går til bageren og indser, at du har glemt dit mundbind, så du går hjem igen og opdager, at det har ligget i en lomme, du ikke havde tjekket, og du derfor forbander verden. 

Først til det sidste: Fredag valgte Pernille Holbøll at fratræde sin stilling som chefredaktør med ansvar for nyheder hos Ekstra Bladet. Hun skal i stedet indgå i ledelsen af bettingselskabet Better Collective.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs