MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Gnidninger i JP/Politikens Hus' bestyrelse, Jysk Fynske Medier med blødende bundlinje og en europæisk superliga, der blev foreslået og forslået. Få en overflyvning af ugens vigtigste begivenheder i mediebranchen her.

Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Åbningsfejring og solskinsvejr har lagt sig som en hinde af god stemning over det meste af Danmark i ugens løb. Men selvom ude- og indeserveringen kalder, så tag dig lige tid til at være sikker på, at du ikke har overset noget fra ugens løb i Mediedanmark.

Vi gør første stop ved JP/Politikens Hus, hvis nuværende bestyrelsesformand, Lars Munch, mandag aften bekræftede sin afgang fra posten ved næste generalforsamling i 2022. Posten overtages af nuværende næstformand Peter Bartram. Nyheden om rokaden blev afsløret før planen i nichemediet Insidebusiness.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs