MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Gnidninger i JP/Politikens Hus' bestyrelse, Jysk Fynske Medier med blødende bundlinje og en europæisk superliga, der blev foreslået og forslået. Få en overflyvning af ugens vigtigste begivenheder i mediebranchen her.

Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Åbningsfejring og solskinsvejr har lagt sig som en hinde af god stemning over det meste af Danmark i ugens løb. Men selvom ude- og indeserveringen kalder, så tag dig lige tid til at være sikker på, at du ikke har overset noget fra ugens løb i Mediedanmark.

Vi gør første stop ved JP/Politikens Hus, hvis nuværende bestyrelsesformand, Lars Munch, mandag aften bekræftede sin afgang fra posten ved næste generalforsamling i 2022. Posten overtages af nuværende næstformand Peter Bartram. Nyheden om rokaden blev afsløret før planen i nichemediet Insidebusiness.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs