MediaWatch

3F henter TV 2-journalist som ny pressechef

Fagforbundet 3F har været på jagt efter en ny pressechef, siden Klaus Lange skiftede til FOA i december, og valget er nu faldet på journalist fra TV 2's gravergruppe.

3F får ny pressechef 1. april. | Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Fagforbundet 3F, der repræsenterer over 260.000 ufaglærte og erhvervsuddannede lønmodtagere, hyrer Lasse Ravnø som ny pressechef, lyder det i en pressemeddelelse.

Lasse Ravnø har de sidste fem år været del af TV 2's hold af undersøgende journalister, og han har bl.a. afdækket sager om underbetalt udenlandsk arbejdskraft i bygge- og transportbranchen. Han starter hos 3F 1. april.

"Det er afgørende, at vores medlemmers virkelighed også bliver hørt. Det er jeg helt sikker på, at Lasse er den rette til, ligesom han vil sikre, at vi bliver stærkere i den visuelle formidling og på de sociale medier, siger Thomas Hundsbæk, kommunikationschef i 3F.

Lasse Ravnø har tidligere været været redaktionschef for Ekstra Bladets undersøgende redaktion. Hos 3F erstatter han Klaus Lange, der i december takkede ja til et job hos FOA.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs