MediaWatch

3F henter TV 2-journalist som ny pressechef

Fagforbundet 3F har været på jagt efter en ny pressechef, siden Klaus Lange skiftede til FOA i december, og valget er nu faldet på journalist fra TV 2's gravergruppe.

3F får ny pressechef 1. april. | Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Fagforbundet 3F, der repræsenterer over 260.000 ufaglærte og erhvervsuddannede lønmodtagere, hyrer Lasse Ravnø som ny pressechef, lyder det i en pressemeddelelse.

Lasse Ravnø har de sidste fem år været del af TV 2's hold af undersøgende journalister, og han har bl.a. afdækket sager om underbetalt udenlandsk arbejdskraft i bygge- og transportbranchen. Han starter hos 3F 1. april.

"Det er afgørende, at vores medlemmers virkelighed også bliver hørt. Det er jeg helt sikker på, at Lasse er den rette til, ligesom han vil sikre, at vi bliver stærkere i den visuelle formidling og på de sociale medier, siger Thomas Hundsbæk, kommunikationschef i 3F.

Lasse Ravnø har tidligere været været redaktionschef for Ekstra Bladets undersøgende redaktion. Hos 3F erstatter han Klaus Lange, der i december takkede ja til et job hos FOA.

Mere fra MediaWatch

Storaktionær retter kritik mod Gyldendal

Under forlagshusets generalforsamling tirsdag brugte Akademikerpension lejligheden til at kritisere Gyldendal for manglende transparens omkring forretningsstrategien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs