MediaWatch

Kreakom ærgrer sig over GroupM-afsked - men afviser prisstigning

Landets største mediebureau GroupM har sagt farvel til Dansk Erhverv og Kreativitet & Kommunikation, men adm. direktør afviser, branchen generelt er ved at trække fra hinanden, tværtimod, mener hun.

Foto: PR/Kreativitet & Kommunikation

I sidste uge meldte mediebureauet GroupM sig ud af Dansk Erhverv og forlod dermed også Kreativitet & Kommunikation (Kreakom), og det er en stor spiller, der har forladt brancheforeningen, må Tine Aurvig-Huggenberger, adm. direktør i Kreakom, erkende.

"Vi har hidtil organiseret mediebureauerne 100 pct. Derfor er det selvfølgelig ærgerligt, at det største mediebureau i markedet melder sig ud. Men vi har ikke eksklusivaftaler i det her land, så det står virksomheder frit for, hvor de vælger at organisere sig," siger hun.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs